Priser

Sivebæk Metoden

Forløbet er over 3 sessioner og du betaler for forløbet hos behandleren ved 1. session.

Læs mere herunder:

 

3 personlige hypnosesessioner med Sivebæk Metoden inkl. lydfil til mentaltræning, lydfil til behandling af sukkertrang, vægttabsskema, informationer om videnskabeligt dokumenterede kosttilskud og adgang til privat Facebook-gruppe med flere hundrede aktive medlemmer. kr. 2.900,-
Efterfølgende opfølgningssessioner pr. session. Du kan booke den ved 3. session, såfremt du har behov. kr.  900,-

 

For at opnå et optimalt forløb, er det vigtigt, at du booker de 3 sessioner med følgende interval:

  • 1. session bookes og varer op til 90 minutter
  • 2. session bookes ca. 14 dage efter 1. session og varer op til 90 minutter
  • 3. session bookes ca. 14 dage efter 2. session og varer op til 60 minutter
  • Har du brug for en opfølgningssession efter fuldt forløb bookes den ca. 4 uger efter 3. session og varer op til 60 minutter

Du booker dine tider på 22 23 99 00. Er du i tvivl kan du benytte kontaktformularen i menuen herover.

Hvis du er forhindret i at komme til en session, skal du melde afbud senest 24 timer inden. Udebliver du uanmeldt fra en session, vil du blive faktureret sessionens pris. Vi har udelukkende denne regel for at kunne nå at tilbyde den ledige tid til en anden.

Bliver du syg eller er der andre uopsættelige årsager til du ikke kan komme til din session, så kan du afbestille uden beregning mod at booke en ny tid hos den samme behandler. Herefter gælder samme afbestillingsregler.

Sivebæk Metoden

Sivebæk Hypnose & Psykoterapi

Dyrehavevej 157C
6000 Kolding
22 23 99 00
info@sivebaekmetoden.dk
Cvr: 33 52 87 52

Disclaimer

Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion er et vægttabsskoncept, og resultatet/vægttabet kan variere fra person til person, grundet forskellige fysiologiske og kontekstuelle forhold.
Selvom de fleste oplever store vægttab ved brugen af Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion, er der naturligvis ingen garanti for at det vil ske for alle. Det er vigtigt at pointere, at al information om vægttab og andre resultater på denne hjemmeside ikke kan betragtes som absolut og faktuel viden for den enkelte person.