Livsstilskursus med Sivebæk og LeneS i Vejle

KURSUSFAKTA
Kurset afholdes på torsdagsaftener fra kl. 19.00 – 21.30 på flg. datoer:
31. august
7. september
14. september
21. september
28. september
5. oktober
12. oktober

 
 
PRIS FOR KURSET KR. 3.495,-
 
 
TILMELDING OG BETALING TIL DETTE KURSUS SKAL SKE PÅ FØLGENDE LINK:
 
 
 
 
1. Vælg Livsstilskursus i menuen
2. Gå til datoen den 31. august og klik på kurset
3. Vælg “Tilmeld”
4. Udfyld med dine data
5. Gennemfør betaling (Så er du tilmeldt)
 
 
 
Du kan også skrive en mail til workout@lenes.studio hvis du har spørgsmål eller brug for hjælpe til tilmeldingen.
 
 
 
OM UNDERVISERNE
På dette kursus underviser psykoterapeut MPF og mentaltræner Peter Sivebæk og personlig træner, kostvejleder og sundhedscoach Lene Walther Svenningsen.
Peter Sivebæk er selvstændig psykoterapeut MPF på sin klinik i Kolding og har udviklet Sivebæk Metoden, som er en yderst effektiv metode til at arbejde med de mentale ressourcer, vi alle besidder, når en uhensigtsmæssig livsstil skal forandres til en hensigtsmæssig livsstil.
Lene Walther Svenningsen driver Studie LeneS i Vejle, der er et lille lukket træningstudie for mange forskellige slags holdtræning, BootCamps og personlig træning. Lene underviser på kurset i kost og fysisk træning.
 
 
LEV LIVET MED STIL – GOD STIL – LIVSSTIL
Rigtig mange mennesker har en dårlig livskvalitet på grund af en forkert livsstil, og det kan i sidste ende betyde alvorlig sygdom og tidlig død. Vi bliver ældre og ældre, men for rigtig mange er de sidste leveår forbundet med dårlig livskvalitet, der skyldes årtiers “laden stå til”. Det er aldrig for sent at ændre denne kurs og sikre flere sunde år uanset dit udgangspunkt.
Den største sundhedsmæssige udfordring, vi står over for, er fedme og overvægt. Langt de fleste vil med en omlægning af deres livsstil komme ud af den negative spiral, og opnå en rigtig god livskvalitet, der smitter af hele livet igennem.
Kurset består af effektiv professionel undervisning og øvelser fordelt på syv moduler med én uges mellemrum.
Du får således dit livs mulighed for at ændre på uvaner, mønstre og selvbegrænsende overbevisninger på et hold med ligesindede. Der er ingen fokus på din vægt, og der uddeles ikke guldmærker, når du har tabt dig. Vi vil i stedet have fokus på årsagerne til din nuværende uhensigtsmæssige livsstil, og give dig værktøjer til én gang for alle, at få skabt de ønskede positive forandringer. Så kommer vægttabet helt naturligt af sig selv.
På de syv moduler vil vi arbejde med følgende temaer:
 
 
PERSONLIGHEDSTYPEN
Vi er ikke ens, hverken fysisk eller mentalt. Fysisk er det nemt at spotte forskellighederne, men ser vi blot med øjnene på et andet menneske, så afslører det ikke ret meget om personlighedstypen. Først når vi begynder at kommunikerer og læse kropssproget, afslører det, at vi er forskellige typer, reagerer forskelligt på samme situation og har forskellige behov. Du får indsigt i, hvilken type du er, hvor dine faldgruber er, og hvad der hjælper dig til at udvikle dig. Vi arbejder med Enneagrammet, der har flere overraskelser i ærmet til dig.
 
 
PSYKOLOGIEN
Det er i dag bredt anerkendt, at vi ikke kan skille krop og sind ad. De er to uadskillelige størrelser, der påvirker hinanden på godt og ondt. Rigtig mange bryder sig ikke om, det de ser i spejlet og forsøger at fortrænge det. På kurset lærer du dig selv at kende, så du kan spotte de egoer der står i vejen for din transformation og sætte ind med de rigtige mentale værktøjer.
 
 
OVERVÆGT OG HJERNEN
Vi tror vi selv bestemmer og har vores egen frie vilje, men det er en sandhed med modifikationer. Der sker rigtig mange ting i hjernen der har stor indflydelse på din mulighed for at tabe dig og din risiko for igen at tage det hele på. Glæd dig til at lære, hvad den nyeste forskning fortæller om denne sammenhæng.
Vidste du, at 95% af det vi foretager os sker pr. automatik? Tænk bare på “robotarmen” når posen med Matador Mix tømmes næsten helt af sig selv.
 
 
DEN SUNDE KOST
Du ved godt, hvad du skal undgå, og hvad der er sundt. Vores filosofi er, at intet er forbudt. Det er kun et spørgsmål om mængde og hyppighed. Vi giver dig et brugbart indblik i den nyeste forskning inden for kost og afliver også nogle myter. Du kommer ikke på kurset for at lære at lave “snydemad”, men for at mestre de sunde valg i fremtiden.
 
 
VITAMINER OG KOSTTILSKUD
Du har sikkert købt dig fattig i den lokale helsekostbutik, og har i dag et større arsenal af vitaminer og kosttilskud på lager derhjemme. Det er slut nu. Du lærer, hvad der er fup og fiduser, og hvad der virker for dig. Et menneske består af flere end 50 billioner celler – altså menneskeceller. Der er endnu flere bakterie- og viraceller i og på din krop, end der er menneskeceller. De fleste på huden og i tarmsystemet. Er bakterierne i tarmsystemet i ubalance, så har vi balladen. Fodres de korrekt, er de dine bedste venner. Rigtig mange livsstilssygdomme kan mindskes med den rette sammensætning af kost, vitaminer og mineraler. Så her er det muligt at lære din vitamin-ABC på en ny måde.
 
 
DIN FYSISKE TILSTAND
Kurset er ikke et træningsophold, hvor du skal hoppe og springe dig til en bedre fysik. Dog er din fysiske tilstand en del af dig, og vi vil lære dig, at det er både sjovt og dejligt at dyrke motion, blot det sker på dine egne præmisser. Altså ingen hårde træningssæt, men motivation til at skabe bedre trivsel igennem en minimum af indsats med nemme og effektive øvelser, som du kan anvende hjemme og ude i naturen. Der er gratis fedtforbrænding at hente hjemme i sofaen, blot din overkrops muskelfibre øges med nogle få procent.
 
 
MENTALTRÆNING
Du er, hvad dine tanker fortæller dig, du er. Det er lidt skræmmende ikke? På kurset lærer du at arbejde med dine skyggesider og selvbegrænsende overbevisninger igennem en effektiv mental træningsmetode, der kan bruges alle steder. Går du ind i et lokale med 100 andre mennesker, og der en én, der ikke synes, du er god nok, hvem er det? Dig selv! Men det får vi også lavet om på, for du er god nok!
 
 

SIVEBÆK METODEN
Kurset bindes sammen af effektive værktøjer bestående af psykoterapi, neuropsykologi og mentaltræning. Med målrettede tekniker øges din mæthedsfølelse og du får ændret uhensigtsmæssige vaner og mønstre. Arbejdet med disse tekniker er stærkt vanedannende – på den gode måde.

 

 

Tilmeld dig og betal via nedenstående link:
https://fitness.flexybox.com/lenesstudio/Registration?tags=livsstilskursus&fbclid=IwAR1YhMJKP-4Pt1QXt9T2nsPdDurGBvv5Kdb2kjG6Qy_8Wa40z5T9ByjAhT4 

 

 

 

Sivebæk Metoden

Sivebæk Hypnose & Psykoterapi

Bramdrupskovvej 26B, stuen
6000 Kolding
Cvr: 33 52 87 52

Disclaimer

Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion er et vægttabsskoncept, og resultatet/vægttabet kan variere fra person til person, grundet forskellige fysiologiske og kontekstuelle forhold.
Selvom de fleste oplever store vægttab ved brugen af Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion, er der naturligvis ingen garanti for at det vil ske for alle. Det er vigtigt at pointere, at al information om vægttab og andre resultater på denne hjemmeside ikke kan betragtes som absolut og faktuel viden for den enkelte person.